Ponedjeljak, 24 Studeni 2014 14:17

Bod iz Višnjevca

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL istok – 15. kolo  -

 VIŠNJEVAC – SLAVONIJA 1:1

 VIŠNJEVAC – Igralište ŠRC Višnjevac. Gledatelja 200. Sudac Vugrinec (Sveti Đurađ).

STRIJELCI: 1:0 – Skender (13), 1:1 – Pavelić (80).

 VIŠNJEVAC: Jakovljević, Grafina, Andabak, Grgić, Vlašić, Suvaljko, Arežina, Bešlagić (od 86. Stojanović), Damjanović, Marić (od 70. Liović), Skender. Trener Ante Bekavac.

 SLAVONIJA: Bošnjak, Pavelić, Jan Neruda, Novinc (od 58. Darmopil), Žafaranić, Golik, Parmaković (od 46. Žiška), Plešić, Kalić (od 65. Včelik), Matanović, Zlomislić. Trener Ninoslav Parmaković.

 U posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva na gostovanju u Višnjevcu Slavonija je zasluženo osvojila bod. Iako je domaćin najavljivao pobjedu Slavonija nije otišla s bijelom zastavom. Nakon što je Višnjevac bio bolji u prvom poluvremenu i već u 13. minuti postigao pogodak i vodstvo, do kraja prvog poluvremena rezultat se nije mijenjao. U drugom poluvremenu Slavonija je bila bolja i opasnija, imala je terensku inicijativu i igra se prenijela na polovinu domaćina. Višnjevac je pokušavao preko kontra napada povećati vodstvo, no Bošnjak je bio dosta priseban i dvije prilike Višnjevca je uspio neutralizirati. Što se primicao kraj utakmice Slavonija je sve više pritiskala domaćina i u 80. minuti Včelik je "iščupao" loptu domaćim igračima kod kornera, te odigrao povratnu loptu za Milu Pavelića, koji vara jednog od obrambenih igrača Višnjevca i manirom pravog strijelca pogađa mrežu Jakovljevića. Do kraja susreta igrači Slavonije žele i drugi pogodak, no bilo je malo vremena za puni uspjeh. Osvajanjem boda Slavonija je donijela na kraju prvenstva svojim navijačima ipak malo optimizmima, ali ne baš i zadovoljstva, jer u cijelom jesenskom dijelu prvenstva na njihove rezultate bilo je puno gorčine i apatije. S ovom utakmicom završena je jedna vrlo teška polu sezona za koju se pretpostavljalo da neće biti za velike rezultate, no da će biti baš ovakva malo se tko nadao.