Subota, 01 Studeni 2014 11:15

"Voda je došla do grla i svaka utakmica je za nas biti ili ne biti"

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

NAJSLABIJI MOGUĆI UČINAK SLAVONIJE  -

 POŽEGA – Već je glupo ponavljati da Slavonija u gostima cijelo ovo prvenstvo nije u stanju napraviti značajniji rezultat. Neki je utisak da je u Pleternici u prvom poluvremenu igra bila dobra i da je bilo prilika za značajnije vodstvo a to se nije dogodilo. Pa i početkom drugog poluvremena se moglo kapitalizirati vrlo rano stvorene dvije prilike i sigurno bi utakmica imala drugačiji tijek. Što je s realizacijom prije svega Pavelića teško se može objasniti, jer je on vrlo iskusan igrač i morao bi biti učinkovitiji u prilikama za pogodak. No kada je Slavonija primila prvi pogodak raspalo se sve dobro do tada. Postavlja se pitanje zašto je to tako. Pa ti igrači koji su igrali nisu niti neznalice niti neiskusni da bi se trebali uplašiti i praviti greške koje nikako ne mogu praviti igrači u 3. HNL. Očito je da se treba više fokusirati na odgovornost i disciplinu u igri, jer dosadašnji rezultati su više nego slabi, a za to su najodgovorniji igrači, pa zatim trenerski dvojac Berdi i Parmaković. Ako se i moglo naći opravdanja za početne slabije rezultate, sada je to teško probavljivo. Nije se računalo da bi Slavonija morala pobijediti u Pleternici Slaviju, no da je baš morala dobiti četiri komada niti to nije očekivano. Sada je voda došla ne do grla nego i više od toga i hvata se slamka spasa. Prije svih to moraju shvatiti igrači a onda i stručni stožer. IMG 8959Možda bi bilo dobro da svrate na utakmice kadeta i juniora i vide kako se bori za boje kluba svih 80 ili 90 minuta i kako je tim dečkima stalo da se ostvari dobar rezultat i da s ponosom nose dres Slavonije. 

Od nedjelje kada u Požegi dočekuju momčad Varaždina pa sve do kraja jesenskog dijela prvenstva predstoji im borba za "goli život". Ta borba mora biti prepoznatljiva izgaranjem na terenu, a ne dobivanjem žutih kartona zbog prigovora.

Dopredsjednik Slavonije Krunoslav Prpić je kratko izjavio: - Voda je došla do grla i svaka utakmica je za nas biti ili ne biti. Ne znam što bi mi kao uprava trebali još napraviti da bi bio bolji rezultat. Igrači imaju sve, a rezultat je nikakav. Nismo za drastične sankcije ali nismo spremni niti to dalje tolerirati. Ovo je opomena svima i ako budemo morali gubiti utakmice onda ćemo to gubiti s mladim igračima od kojih očekujemo da sutra budu temelj naše momčadi za dalje. Sada su na potezu igrači koji će nam oni pokazati što mi moramo učiniti - zaključio je Krunoslav Prpić.