Utorak, 30 Rujan 2014 10:13

Poraz na otvaranju prvenstva

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

RUKOMET MUŠKI: 2. HRL sjever 1. kolo  -

 VIDOVEC – POŽEGA 33:28 (17:16)

 VIDOVEC – Dvorana osnovne škole Vidovec. Gledatelja 100. Suci Hunjadi i Zečević (oba Zagreb).

 VIDOVEC: Matučec, Dobovičnik 13, Cafuk 2, N. Melnjak, Kolarić, M. Melnjak 9, Črnila, Pozder 1, Turković 5, Ž. Lilić, Kokijer, Valenčić, N. Lilić, Posavec 1, Hajsok 2, Hirš. Trener Dragutin Novak.

 POŽEGA: Ćosić, Jurković, Raguž 7, Didić 4, Tomičić 12, Bubalo, Grgurić 4, Fra. Šimić, Đuroković, Franjić, Krtalić, Fil. Šimić, Galić 1, Gelenčir. Trener Dario Anić.

 U prvom kolu novog prvenstva u 2. HRL sjever rukometaši Požege doživjeli su poraz u gostima od ekipe Vidoveca. Na ovaj susret trener Anić otišao je bez nekolicine iskusnih igrača, pa je igra obrane u završnici susreta bila slabija što je domaćin iskoristio i ostvario pobjedu. U prvom poluvremenu momčad Požege nosila se jako dobro s iskusnom ekipom domaćina. Iako su domaći igrači desetak minuta pred kraj prvog poluvremena imali 4 pogotka prednosti (17:13), ipak do kraja prvog dijela Požega je uspjela smanjiti rezultatski zaostatak na svega jedan pogodak, a posebno dobro su igrali Tomičić koji je postigao u tom periodu čak 9 pogodaka i vratar Bubalo. U drugom poluvremenu rukometaši Požege su se dobro nosili još 15 minuta i praktički se igralo gol za gol. Već od 48. minute domaćin je počeo stvarati prednost koja se do kraja utakmice kretala i sedam pogodaka da bi na kraju Vidovec ostvario pobjedu rezultatom 33:28.
U nedjelju u 18 sati u dvorani Grabrik rukometaši Požege u 2. kolu dočekuju momčad Garešnice. Pozivaju se ljubitelji rukometa u Požegi da svojim dolaskom podrže rukometaše Požege kako bi ostvarili povoljan rezultat u ovoj utakmici.