Utorak, 27 Svibanj 2014 10:59

Luks Racing Team na Kup utrci u Pakracu

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U nedjelju 25. svibnja u Pakracu se vozila utrka koja se bodovala za Kup Hrvatske u Cross Countryu, a uz desetak klubova iz Hrvatske sudjelovao je i požeški biciklistički klub LUKS Racing Team.
U kategoriji Početnika do 14 godina na utrci je sudjelovao biciklist Mirko Budimlić, koji je odvozio 6 krugova na stazi dužine 400 metara i zauzeo treće mjesto.
U kategoriji Kadet vozio je Zvonko Pedić koji je po dosta sparnom vremenu odvozio utrku u dužini 9800 metara i zauzeo četvrto mjesto sa zaostatkom od manje od minute za trećeplasiranim.
U kategoriji Veterana Krešimir Pavičić je vozio utrku u dužini od 15 kilometara i osvojio je vrlo dobro peto mjesto u konkurenciji veterana biciklista iz cijele Hrvatske.
- Ovom utrkom biciklisti LUKS Racing Teama nastavljaju pohoditi utrke koje se boduju za Kup Hrvatske i ovim utrkama sa mladim snagama stječu potrebno iskustvo za nastavak sezone. Iduća utrka koja se vozi je međunarodna utrka ranga UCI C1 koja se vozi u Samoboru i na kojoj će naš požeški klub nastupiti u punom sastavu – istakao je predsjednik kluba Igor Marač.