Srijeda, 28 Kolovoz 2013 14:11

Nikola Piper osvojio turnir parova u Daruvaru

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

TURNIR U TENISU ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE DO 12 GODINA  -

 

DARUVAR – 24. i 25. kolovoza održan je teniski turnir iz natjecateljskog kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina. U konkurenciji tenisača nastupilo je 16 igrača iz Daruvara, Požege, Slavonskog Broda, Osijeka, Varaždina, Bjelovara, Rijeke i Zagreba.

Tenisač TK Požega Nikola Piper u pojedinačnoj konkurenciji plasirao se u polufinale u kojem je izgubio od člana TK Osijek Lovre Harza s rezultatom 6:3 i 6:4. Pobjednik turnira u pojedinačnoj konkurenciji je Domagoj Škojo iz Bjelovara.

U konkurenciji muških parova pobjednici turnira su Nikola Piper iz TK Požega i Sven Gabor iz TK Daruvar koji su u finalu savladali par Harz-Ilić iz TK Osijek u dramatičnom finalnom meču kojem su pobjedu osigurali u razigravanju s rezultatom 10:8.

Nikolu smo sreli na jutarnjem treningu nakon napornog turnira sa svojim trenerom Dinom Grošićem:

- Sretan sam što sam osvojio turnir gdje je bila jaka konkurencija, najteže mi je bilo igrati u polufinalu pojedinačne konkurencije gdje sam izgubio od vrlo jakog protivnika, ali sve je onda dobro prošlo nakon što sam u finalu parova sa svojim partnerom iz Daruvara pobijedio par iz Osijeka. Tenisom se bavim od svoje 6 godine i nadam se da ću uspjeti ostvariti svoje ciljeve u tenisu.