Subota, 16 Ožujak 2013 14:01

Zlatna dolina prva na turniru

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

14. MEMORIJALNI KUGLAČKI TURNIR ZA DAN GRADA POŽEGE  -

POŽEGA - Sportska udruga slijepih grada Požege i Požeško-slavonske županije „Zlatna Dolina“ i njen kuglački klub bili su domaćini i organizatori 14. Memorijalnog kuglačkog turnira „A. Obradović & D. Jaroš“ koji je odigran na Gradskoj kuglani u Požegi u spomen na preminule članove kuglačkog društva. Turnir je igran i bodovao se za 4. kolo HKL za slijepe i slabovidne osobe a održan je pod pokroviteljstvom grada Požege.

IMG 3640Na turniru su se natjecali ŠUS „Zagorje“ iz Krapine; ŠUS „Varaždin“ iz Varaždina, OS „Život“ iz Virovitice, ŠUS „Podravina“ iz Koprivnice i ŠUS „ Zlatna Dolina“ iz Požege u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Turnir su u nazočnosti svih ekipa i obitelji Obradović i Jaroš otvorili požeški gradonačelnik Zdravko Ronko, zamjenik ministra zdravlja Marijan Cesarik i predsjednik Požeškog sportskog saveza Krešimir Pavelić.

Ekipa Požeške Zlatne doline zauzela je prvo mjesto s ukupno 1485 srušenih čunjeva i osvajanja 10 bodova. Druga je bila Zagorje Krapina, treća Podravina Koprivnica, četvrta Život Virovitica i peta ekipa Varaždin iz Varaždina.

Pojedinačno u B1 kategoriji treće mjesto zauzeo je K. Prevendar, u B2 Antun Kovačević je bio prvi, u B3 Josip Banović je zauzeo drugo mjesto, a u kategoriji žena Željka Pešpka zauzela je prvo mjesto.

Najboljim pojedincima i ekipama uručene su medalje i pehari.