Ponedjeljak, 13 Svibanj 2019 19:41

Kutjevo poraženo u Otoku

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SLAVONIJE I BARANJE - 23. KOLO - 

Propustili su nogometaši Kutjeva osigurati plasman u 3. HNL na gostovanju u Otoku, ponajviše zahvaljujući nesretnom i nespretnom ulasku u utakmicu.

OTOK – KUTJEVO 3:2

Otok, Igralište Otok, 150 gledatelja

Glavni sudac: Furlić (B. Manastir), pomoćnici: Lacović (Osijek), Nađ (Osijek)

Strijelci: 1:0 Blašković (9),2:0 Jurić (21) 3:0 Damjanović (32,11m), 3:1 J. Budimir (54), 3:2 Jelić (68,ag)

Otok: Mečić, Damjanović (68. Vidović), Sabljić (46. Tucaković), Jakšić, Matozan, Blašković (72. Šarić), Breščaković, Jurić, Damjanović (60. Augustinović), Divković, Jelić

Trener: Željko Grgić

Kutjevo: Tokić, S. Vasić (46. Bobinac), J. Budimir, Desnica, Paulić, Ivanagić, Kalanj, Antunović, M. Majetić, D. Majetić, Nemec

Trener: Petar Čuljak

Što karton što ozljede uvjetovali su dosta šarolik sastav Kutjeva koje je bez obzira na to odigrali odličnu utakmicu. Na jednoj strani Kutjevo je stvaralo i promašivalo prilike, a u uvodnih pola sata domaćin zabija iz ničega. U nastavku Kutjevo na vrijeme zabija dva gola i vraća se u utakmicu, no do trećeg pogotka koji bi donio vrijedan bod nisu uspjeli. Šteta, jer to su igrom zaslužili, a značilo bi jako puno u završnici sezone u kojoj Zeleni trebaju izboriti promociju u 3. HNL.

Bez 4-5 prvotimaca Kutjevo je odigralo odličnu utakmicu o čemu možda najbolje svjedoči izjava domaćeg trenera koji je poručio da je to najbolja momčad koja im je stigla u goste. Zelene čekaju još četiri utakmice u kojima moraju sačuvati prednost pred Vuteksom kako bi bili sigurni u plasman u viši rang natjecanja, iako je vrlo izvjesno da će i trećeplasirani istim putem.