Subota, 02 Ožujak 2019 11:58

Organizirali 20. Memorijalni kuglački turnir Obradović & Jaroš

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

SPORTSKA UDRUGA SLIJEPIH GRADA POŽEGE I POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE „ZLATNA DOLINA“ -

POŽEGA – Sportska udruga slijepih grada Požege i Požeško-slavonske županije „Zlatna dolina“ i istoimeni kuglački klub za slijepe i slabovidne osobe, po 20. puta organizirao je memorijalni kuglački turnir „A. Obradović & D. Jaroš“. Turnir se organizira u spomen na dvojicu dugogodišnjih kuglača koji su bili nositelji rada kluba i kuglačkih natjecanja za slijepe i slabovidne osobe u Požegi i Požeštini.
Na ovogodišnjem, jubilarnom kuglačkom turniru natjecalo se šest ekipa iz Rijeke, Zagreba, Koprivnice, Osijeka, Slav. Broda i Požega. Natjecanje se održalo u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji u ženskoj i muškoj kategoriji u Gradskoj kuglani Požega na četiri staze.

- Ovaj turnir održavamo već punih 20 godina a organiziramo ga u spomen na naša dva kuglača. Cijeli turnir organiziramo uoči obilježavanja Dana grada Požega i Grgureva. Uvjeren sam da ćemo uz natjecanje našim natjecateljima, osobama s invaliditetom osigurati i dobro druženje – istakao je predsjednik Sportskog društva Josip Banović, koji je minutom šutnje podsjetio i na preminulog predsjednika Udruge slijepih grada Požege, Zdravka Čopa te se zahvalio gradu Požegi na podršci u održavanju turnira.

- Ovaj turnir je već jedna tradicija, a posebno ovaj svečani, jubilarni 20. turnir. Zahvaljujem vama kao organizatorima ali i članovima obitelji Obradović i Jaroš koje su uvijek nazočne na turniru. Smatramo da je ovo dobra organizacija turnira i u buduće ćemo zasigurno pomoći održavanje turnira. Želim svima puno sportske sreće, lijep boravak u gradu Požegi i ujedno proglašavam turnir otvorenim – rekao je zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha koji se posebno u razgovoru zadržao sa članovima obitelji Obradović i Jaroš i organizatorima memorijalnog turnira.