Četvrtak, 28 Listopad 2021 19:59

Stožer Civilne zaštite županije poziva građane zbog velikog broja zaraženih građana na povećani oprez i cijepljenje

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

POŽEGA - Stožer Civilne zaštite županije poslao je obavijest i upozorenje za građane putem medija, u kojemu poziva građane da povećaju oprez i pridržavaju se svih propisanih epidemioloških mjera i poziv za cijepljenje građana u što većem broju.  - " Požeško-slavonska županija zadnjih nekoliko dana bilježi kontinuirani rast novooboljelih od COVID-19, a svjedoci smo i sve manjeg pridržavanja nužnih epidemioloških mjera, propisanih odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a u svrhu zdravstvene zaštite svih stanovnika Republike Hrvatske.
Kako pandemija COVID-19, nažalost još uvijek traje, a hladnije vrijeme je stiglo te ljudi sve više borave u zatvorenim prostorima, potrebno je ponovno obratiti pažnju na pridržavanje svih propisanih mjera. Nadalje, kako je blagdan Svih svetih pred nama te se očekuju veća kako obiteljska okupljanja, tako i okupljanja na otvorenim i zatvorenim prostorima, isto tako je potrebno obratiti pažnju na pridržavanje svih propisanih mjera.
Također ovim putem pozivamo ljude koji to još nisu učinili da se cijepe protiv COVID-a  - stoji u priopćenju Stožera CZ Požeško-slavonske županije koje potpisuje Načelnik stožera Ferdinand Troha.