Četvrtak, 21 Svibanj 2020 10:56

Unos podataka za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade gospodarskim subjektima grada Požege

Ocijeni sadržaj
(19 glasova)

POŽEGA - Gradsko vijeće Grada Požege donijelo je dana 22. travnja Odluku o oslobađanju od plaćanja komunalne naknade za vrijeme trajanja izvanrednih okolnosti uzrokovanih virusom COVID-19. Kako bismo olakšali našim sugrađanima prijavu podataka za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade omogućili smo dostavu podataka putem online obrasca za prijavu GRAD POŽEGA – FORMA ZA PRIJAVU.

Molimo gospodarske subjekte da podatke unesu do 15. lipnja 2020. godine. Ukoliko imate problema s prijavom traženih podataka obratiti se Gradu Požegi na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Podsjetimo, gospodarski subjekti koji su obveznici plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi obavljanju poslovne djelatnosti, a koji su obustavili obavljanje poslovne djelatnosti, temeljem Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja (NN, broj: 32/20.), oslobodit će se u potpunosti obveze plaćanja komunalne naknade, za mjesec travanj, svibanj i lipanj 2020. godine.