Srijeda, 29 Travanj 2020 11:32

U sklopu projekta Aglomeracija Požega u svibnju će započeti radovi na dijelu Jagodnjaka i Sokolove ulice

Ocijeni sadržaj
(17 glasova)

POŽEGA - U sklopu projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Požega“ kojim se radi dogradnja i rekonstrukcija sustava javne odvodnje te rekonstrukcija vodoopskrbne mreže na širem području aglomeracije Požega, početkom svibnja započet će radovi na VIII. fazi projekta, odnosno radovi na dijelu Sokolove ulice i Jagodnjaka.
Zbog izvođenja radova, od 4.. svibnja do 15. srpnja privremeno će za sav promet biti zatvorena cesta Požega – Crkveni Vrhovci, točnije dio Sokolove ulice i Ulice Jagodnjak (dionica od Ulice Stjepana Koydla do k.br. 116). Kako bi se stanovnicima ovoga dijela grada, interventnim službama, dostavnim i komunalnim vozilima omogućio pristup, obilazni pravac bit će usklađen s vremenom izvođenja radova, a pristup objektima u zoni radova bit će neprekidan tijekom izvođenja radova.
Preusmjeravanje i privremena regulacija prometa provest će se prema „Elaboratu privremene regulacije prometa“ kojim je definiran obilazni pravac prometa za teretna vozila mase preko 7,5 t i to pravac Požega – Batrina:Požega – Pleternica Batrina i obratno.
Kako smo već pisali, u Ulici Jagodnjak prošloga su tjedna započeli i radovi na nastavku izgradnje kanalizacijske mreže u dužini od oko 3 km. Sugrađani se mole za razumijevanje.