Ponedjeljak, 16 Ožujak 2020 15:14

Grad Požega privremeno ograničava rad sa strankama

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

Radi sigurnosti svih nas, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. do ponedjeljka 30. ožujka odlučili smo ograničiti rad sa strankama u svim gradskim ustanovama i institucijama. Pozivaju se građani da što veći dio komunikacije prema Gradu Požegi, ali i svim tvrtkama i ustanovama kojima Grad upravlja obavljaju telefonski ili putem elektroničke pošte. Svi poslovi obavljat će se po uobičajenom radnom vremenu.

Za stranke će biti otvorena pisarnica gradske uprave u kojoj građani mogu obaviti potrebno (npr. predaja prijava na natječaje, javne nabave i javne pozive koji se moraju predati u zatvorenim kovertama do određenog roka), a sa službenikom pisarnice može se ostvariti kontakt na tel. br. 034/311-309 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nadalje, na ulazu u zgradu biti će postavljeni punktovi sa dezinfekcijskim sredstvima.

U skladu s uputama Nacionalnog stožera, Gradske ustanove u kulturi odgodile su do daljnjega sva planirana događanja, a odgođena su i sva sportska događanja u sportskim objektima Grada Požege.

Iako je za formalnu suglasnost o održavanju događanja nadležan županijski stožer, odnosno u višem redu nadležnosti – Nacionalni stožer civilne zaštite, smatramo kako svi zajedno i svatko pojedinačno trebamo razumjeti odgovornost koju imamo u situaciji u kojoj se trenutno nalazi gotovo cijela Europa.

S ciljem sprečavanja širenja zaraze apeliramo na građane da budu posebno oprezni i pridržavaju se mjera prevencije. Budimo odgovorni! Čuvajmo naše zdravlje i zdravlje naših bližnjih!