Četvrtak, 04 Svibanj 2017 12:19

Za vijeće HDZ koalirao s HSU, a kandidat za gradonačelnika Darko Puljašić

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GO HDZ GRADA POŽEGE PREDAO LISTE ZA GRADSKO VIJEĆE I KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA -

POŽEGA - Liste s kandidatima predao je i HDZ grada Požege, kako s 21-im. kandidatom za Gradsko vijeće, tako i liste za kandidata za gradonačelnika i njegove zamjenike.

- HDZ na ovim izborima nastupa sa svojim partnerom HSU, predajemo listu s 21. kandidatom od kojih je jedan kandidat od umirovljenika a dvadeset kandidata iz HDZ-a. Odgovorno tvrdim da imamo daleko najkvalitetniju listu za IMG 2883gradsko vijeće, najbolju i najstručniju. Vijeće koje će pomoći ovom gradu da dobro i uspješno funkcionira. HDZ ide pod motom „Jedna Požega“ da nastavimo ono što smo radili protekle četiri godine, ravnomjeran razvoj grada i prigradskih naselja. Naznaka ove kampanje bit će posao, radna mjesta, zapošljavanje, pomoć privrednicima koji će se u ovom gradu osjećati najbolje od nas. Zastupljena nam je i ženska kvota jer imamo na listi 9 kolegica, stručnih i sposobnih, a na listi imamo od liječnika, primariusa, profesora, pravnika, ekonomista, nacionalnu manjinu, branitelje, umirovljenike. Do sada smo imali korektnu suradnju s umirovljenicima HSU koji su bili naš dobar i kvalitetan partner. S ovom listom sigurno ćemo ostvariti jedan od najboljih rezultata HDZ-a do sada u posljednjih 15 godina. Očekujem da ćemo sami moći složiti svoju listu u Gradskom vijeću – kazao je kandidat za gradonačelnika Darko Puljašić koji dodaje da grad Požega ima veliki broj građana u zlatnim godinama o kojima će se posebno brinuti, ali i o budućnosti, djeci i mladima grada Požege.

Kandidat za gradonačelnika grada Požege je Darko Puljašić, a za zamjenike gradonačelnika kandidati su Mario Pilon i Ferdinand Troha. Darko Puljašić je predao listu od 3.000 potpisa osoba koje podupiru njegovu kandidaturu, te ne sumnja u svoju pobjedu.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska