Četvrtak, 05 Studeni 2015 13:30

Velika želja za izborima spaja i žrtve s krvnicima

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

NA DJELU ČISTA PROSTITUCIJA U SASTAVLJANJU IZBORNIH KOALICIJA - A SADA POPRIMA OBLIKE MAZOHIZMA -

Pravi magnet su ti izbori, svi ih vide samo kao uhljebljenje za sebe, neki idu i zbog egzibicionizma, pa je na djelu čista prostitucija u sastavljanju lista i izbornih koalicija. Već i prije samih izbora kada su se počele stvarati koalicije napisao sam u jednom članku da su današnje koalicije duge kao slavonske kobasice, te da su zapravo izraz samog kukavičluka velikih stranaka, koje se zapravo najviše boje izbora i izbornih rezultata.

No, da ima i takvih koalicija u kojima žrtva u ovom slučaju HSP Danijela Srba, i krvnika, Ruže Tomašić, koja je upravo svojim odlaskom iz tog i takvog HSP-a, pa otvaranja nove stranke istoimenog naziva HSP, kojemu je dodala malo sitnih slova, ali im odnijela krupan zalogaj u stotinama članova, zadala krvnički udarac. Tada im je zadala pravi udarac, bili su na potpunoj ratnoj konverzaciji, potpuni neprijatelji, medijski se prepucavali i otimali jedni drugima članove, pozicije, sinekure. Nakon nekog vremena iznenada, napušta i HSP dr. Ante Starčević, uz komentar da je pravaštvo mrtvo, da nema istinskih pravaša.

Vrlo brzo otvara novu stranku, konzervativce, i sada slijedi ono za što bi svi rekli da je stvarno perverzija, u koaliciju za ove izbore uzima upravo HSP Danijela Srba. Onog istog HSP-a koji se dugo oporavljao od tog udara Ruže Tomašić. Na području Slavonije i Požeško-slavonske županije neki pravaši to nisu mogli podnijeti, pa su izašli iz takvog HSP-a. Da Ruža ozbiljno misli da je pravaštvo mrtvo, ona to ne negira ni danas, ona to izrijekom potvrđuje i u intervju za večernjakov Barometar još jučer, ponovno. Na upit novinara kako tumači tu koaliciju s HSP-om kada ne vjeruje u pravaštvo ona odgovara: - „Ljudi koji su predstavljali pravaštvo kompromitirali su ga, nitko pravaše više ne uzima ozbiljno. Konzervativizam je istinsko pravaštvo“.

Samo jednom rečenicom „nitko pravaše više ne uzima ozbiljno“ ponovno je udarila pravi šamar Danijelu Srbu i njegovom HSP, a pravašima opet zabila nož u leđa. No žrtva i krvnik i dalje su u koaliciji. Kako ta vlast i požuda za vlašću izgleda slatko da postaneš i potpuni mazohista, uživaš kada te netko uništava.

Foto: ilustracija mazohizma, Tekst: Vladimir Protić