Petak, 03 Siječanj 2020 11:11

SDP na info štandu u centru Požege pozvao svoje građane da glas daju za kandidata Zorana Milanovića

Ocijeni sadržaj
(28 glasova)

POŽEGA – Županijska organizacija SDP-a Požeško-slavonske županije organizirala je tiskovnu konferenciju na svom štandu u Cehovskoj ulici u pješačkoj zoni grada Požege, gdje su se obratili građanima s pozivom na izlazak na 2. krug predsjedničkih izbora. Uz podjelu promidžbenih i reklamnih materijala istakli su i svoj poziv za glasovanje za njihovog kandidata Zorana Milanovića.

 - Pozivamo sve građane da u nedjelju izađu na izbore i zaustave ovo sramoćenje Hrvatske koje radi HDZ i Kolinda Grabar-Kitarović. Glasajte za Zorana Milanovića jer on jedini može vratiti ugled dužnosti predsjednika Republike. Ne dopustimo još pet godina sramoćenja Hrvatske. Ovo je prilika da kažemo NE lopovluku i HDZ-u koji laže i krade građane godinama.IMG 7872

Glas za Zorana Milanovića je glas protiv lopovluka, laži i HDZ-a, glas za Zorana Milanovića je glas ZA otvorenu, modernu, progresivnu Hrvatsku. Za državnika koji će uvijek braniti interese Hrvatske, zagovarati prava svih građana i govoriti istinu. Za državnika koji Hrvatsku ne dijeli na pravu i krivu, nego poštuje sve građane bez obzira za koga glasaju. Izađite na izbore i birajte 1, Zorana Milanovića – predsjednika s karakterom kojemu će Republika Hrvatska i njezin Ustav biti na prvom mjestu . istakao je predsjednik ŽO SDP-a županije Mitar Obradović ispred info štanda u Požegi.