Subota, 04 Travanj 2020 09:35

Kaufland poziva male proizvođače i OPG-ove na suradnju

Ocijeni sadržaj
(21 glasova)

Kaufland u Hrvatskoj u ovom izazovnom periodu za domaće proizvođače poziva male proizvođače i OPG-ove da pošalju svoje ponude  -

Suradnja s domaćim proizvođačima za Kaufland je već dugo ključ uspješnog poslovanja. Poznajući potrebe i želje kupaca, ovaj trgovački lanac već niz godina surađuje s brojnim domaćim proizvođačima kroz projekt Naše mi najbolje paše.

U ovim izazovnim vremenima i teškom periodu za domaću proizvodnju, Kaufland ulaže dodatne napore i pokreće model direktne suradnje s onima koji su preko noći ostali bez svojih prodajnih mjesta za plasman proizvoda te je odlučio produbiti suradnju s lokalnim proizvođačima i obogatiti svoju ponudu njihovim proizvodima. Stoga poziva sve male proizvođače i OPG-ove da se preko službene web stranice www.kaufland.hr prijave odnosno pošalju svoje ponude. Poziv se odnosi na sve proizvođače mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, jaja, ulja, svježih sokova, domaće tjestenine, voćnih namaza, čajeva i biljnih proizvoda, slatkiša i kolača, proizvoda od meda, brašna te konzerviranog povrća. Neki od kriterija koji se trebaju zadovoljiti jesu dovoljne količine i visoki higijenski standardi, a proizvođači će u Kauflandu dobiti sigurnog i pouzdanog partnera, marketinšku potporu te mogućnost za dugoročnu suradnju.

„Razumijemo ozbiljnost trenutačne situacije u našoj zemlji i ovim projektom zaista želimo pomoći onim gospodarski najugroženijima koliko možemo. Kroz dugogodišnju suradnju s lokalnim proizvođačima uvjerili smo se u njihovu kvalitetu, stoga se veselimo dodatnim vrhunskim proizvodima drugih i očekujemo uspješnu suradnju“, rekao je Philipp Maximilian Sohler, direktor Nabave u Kauflandu Hrvatska.

Više o dosadašnjoj suradnji s domaćim proizvođačima i kampanji Naše mi najbolje paše možete saznati na https://www.kaufland.hr/asortiman/nase-najbolje-pase.html.