Petak, 20 Ožujak 2020 12:15

Alles Elektrocentar na usluzi građanima putem webshopa ili telefonske narudžbe

Ocijeni sadržaj
(14 glasova)

Sve artikle moguće je naručiti putem besplatnog info telefona 0800 200 194, maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na webshopu: www.webshop.alles.hr 

POŽEGA – Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a u cilju sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, maloprodaja trgovine Alles Elektrocentar privremeno ne radi.

Ipak, kako bismo tijekom ove izvanredne situacije svojim sugrađanima osigurali opskrbu svim potrepštinama iz naše ponude, sve proizvode moguće je naručiti, a mi ćemo ih dostaviti do kućnih vrata ili ih se može preuzeti u skladištu Allesa.

Plaćanje je moguće pouzećem prilikom preuzimanja (gotovina ili kartice) te unaprijed internet bankarstvom.

Veleprodaja za poslovne partnere radi od ponedjeljka do petka od 7:00 do 15:00 sati te subotom od 9:00 do 13:00 sati.

Naravno, u svemu ovome najviše brige vodimo o zdravlju naših kupaca i zaposlenika stoga se strogo pridržavamo smjernica Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o higijenskim uputama i minimalnom socijalnom razmaku te molimo kupce da poštuju isto.

Sve sugrađane pozivamo da budemo odgovorni, brinemo jedni za druge i učinimo sve što možemo kako bismo zajedničkim snagama zaustavili daljnje širenje virusa.

Veselimo se ponovnom susretu u našoj trgovini!

Vaš Alles Elektrocentar, uvijek uz vas. Alles logo pozitiv