Ponedjeljak, 22 Svibanj 2017 10:03

Najbolji sportaši Matice umirovljenika Požega odnijeli pehar

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

MATICA UMIROVLJENIKA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE ORGANIZIRALA 16. SPORTSKE IGRE -

KAPTOL – Svečanim postrojem svih sudionika 16. sportskih igara Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije na prostoru ispred OŠ Vilima Korajca u Kaptolu započeli su sportski susreti umirovljenika. Domaćin za oko 300 učesnika bila je MU Kaptol, a sudjelovalo je 11 matica od Lipika do Čaglina. Natjecanje se održavalo na sportskim terenima u Kaptolu, Kuglani u Požegi, Gradskoj streljani u Požegi, OŠ Vilima Korajca i Općinskoj vijećnici Kaptola.

Sve učesnike pozdravili su predsjednik županijske matice Ivan Ronta, načelnici općina Jakšić Ivica Kovačević, Čaglina Dalibor Bardač, Kaptola Mile Pavičić i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, koji je i otvorio natjecanje, te svima zaželio uspjeh i natjecanje bez povreda. Natjecanje je održano u kuglanju, streljaštvu, šahu i pikadu za žene.

Uz svečani ručak u Vatrogasnom domu DVD Kaptol dodijeljeni su pehari, medalje i priznanja za najbolje po kategorijama i ukupni pobjednik 16. sportskih igara MU. Kod kuglača pojedinačno najbolji su bili Milan Vrbanić Požega, Darko Zovko Brestovac i Vlado Deanović kaptol, a ukupno najbolji su bili kuglači MU kaptol, drugi MU Brestovac a treći MU Požega. U šahu najbolji su bili MU Pakrac-Lipik, drugi MU Jakšić, a treći MU Brestovac Orljava. Kod pikada najbolje su pojedinačno bile Nada Grgić iz Brestovca, druga Kata Gagić, a treća Mirta Kosanović. Ukupno u pikadu su pobjednice MU Brestovac Orljava, drugi MU Požega i treći MU Brestovac. U streljaštvu su najbolji bili MU Požega, drugi MU Brestovac, treći MU Velika. Ukupni pobjednik je MU Požega, drugi su MU Brestovac-Orljava, a treći MU Brestovac.