Četvrtak, 04 Svibanj 2017 11:14

Za liječenje Rine Beble prikupljeno 32.000 kuna

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

HUMANITARNA AKCIJA ZA BOLESNU DJEVOJČICU POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE -

POŽEGA - Uz obilježavanje Dana Požeško-slavonske županije organizirana je u humanitarna akcija za prikupljanje pomoći za liječenje bolesne djevojčice Rine Beble. Organiziran je humanitarni koncert u Sportskoj dvorani Grabrik, a u akciju su se priključili Sindikat djelatnika županije i pojedine tvrtke, te brojni građani koji su kupnjom i više ulaznica za koncert pomogli u akciji. Ček s prikupljenim sredstvima Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević uručio je Robertu Beble, ocu bolesne djevojčice Rine Beble.

- Povodom Dana županije organizirali smo jednu humanitarnu akciju za našu dragu sugrađanku Rinu koja se teško razboljela. Županije je uspjela prikupiti 32.000 kuna i ponosni smo što možemo pomoći bar malim dijelom za pomoć u ozdravljeni i njenim roditeljima. Čast mi je što njenom ocu mogu uručiti ovaj ček s vjerom da ta sredstva budu dostatna a da bolest ne traje dugo. Uz božju pomoć, potporu dobrih ljudi, bitku roditelja i najveću bitku koju vodi Rina će dobiti – istakao je župan Tomašević. 

Svoju veliku zahvalnost na sredstvima prikupljenim za liječenje kćerke Rine izrazio je Robert Beble: - Zahvaljujem cijeloj županiji, županu Tomaševiću, svima koji nam pomažu. Mi sami vjerujemo da ćemo pobijediti ovo zlo, da će moje dijete doći kući, vratiti se sama. Taj put će trajati dugo, a ja se nadam uz božju i liječničku pomoć da će to zlo biti pobijeđeno – rekao je Beble zahvaljujući u ime cijele obitelji, a posebno medijima koji su pomogli u cijeloj akciji.

Tekst/foto: Vladimir Protić