Banner 750x94 KULENOVA

JUMBO 500X240

Breadcrumbs

Utorak, 07 Veljača 2012 09:21

Najvrisak za Marka Kopljara

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

LINO VIŠEBOJAC GOSTOVAO U OŠ FRA KAJE ADŽIĆA -

PLETERNICA – Lino višebojac, natjecanje za učenike osnovnih škola koje je u nekoliko godina održavanja obišlo čak 133 škole, gostovao je u pleterničkoj OŠ Fra Kaje Adžića. Najveća je to škola na području naše županije, te je više od 1.000 učenika burno pozdravilo dolazak Lina višebojca u njihovu školu. Za natjecanje su se dobro pripremili, napisali transparente, istakli zastave, bojali lica u višebojca, veselo se obukli i spremni za navijanje za svoje ekipe dočekali maskotu Lina.P2034305

Ovo natjecanje je poznato i po tome što u njemu kao promotori sporta uvijek sudjeluje i netko od poznatih sportaša, ovaj puta to su bili reprezentativka u rukometu i dugogodišnja igračica Podravke, te požeškog rukometnog kluba Martina Raguž Tokić, te onaj koji je dobio najvrisak u dvorani Marko Kopljar, hrvatski rukometni reprezentativac, najbolji desni vanjski igrač Europskog prvenstva.

Učenici višebojci natjecali su se u trčanju na kratke staze, pucanju slobodnih u košarci, pucanju penala u nogometu, pucanju sedmeraca u rukometu, skoku u dalj s mjesta, utrci u vrećama i potezanju užeta ekipa.P2034343

Marko i Martina su svojim savjetima pokazali kako najbolje pucati sedmerce, a i sami su pokazali u natjecanju s učenicima svoju borbenost i umijeće. U dvoboju sa svojim izazivačem, Markom Abramovićem iz šestog razreda uz rukometni talent pokazao je i dobar smisao za humor. Martina je pak u svojem dvoboju sa sedmašicom Valentinom Pavličević izgubila za jedan pogodak.

Nakon dvosatnog natjecanja uz burno navijanje dobili smo i pobjednike. To su bili učenici petih razreda Barbara Peić koja je od početka vjerovala u svoju pobjedu i vrlo borbeno nizala bodove i Mateo Itrak koji je uz široki osmijeh izjavio da je pehar osvojio zahvaljujući podršci prijatelja.P2034394  Oni su nagrađeni peharima, a nastupaju i u finalnom natjecanju.

Nagrađeni su i Petra Šajer učenica sedmog razreda koja je napisala najbolji rad na temu „Svijet po tvom“, a Josipu Gavriloviću iz petog i Elli Pejić iz drugog razreda koji su proglašeni za najbolje maske, zajedno s Martinom i Marko je uručio pehare pobjednicima.