Utorak, 02 Studeni 2021 12:29

Zbog povećanog broja oboljelih ponovno se uspostavlja Covid-19 ambulanta u Domu zdravlja Požega

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Temeljem trenutne epidemiološke situacije, kao i povećanja broja oboljelih osoba Ministarstvo zdravstva poslalo je uputu o ponovnoj uspostavi rada izdvojenih ordinacija za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost koronavirusom tzv. „COVID-19 ambulante“.

Temeljem navedenoga, izdvojena ordinacija za pregled bolesnika pod sumnjom na zaraženost koronavirusom tzv. „COVID-19 ambulanta“, Doma zdravlja Požeško-slavonske županije, na adresi Matije Gupca 10, Požega, ponovno započinje s radom od 02. studenoga 2021. godine. Odluku možete pogledati ovdje.

Izdvojena ordinacija nalazi se na prvom katu Doma zdravlja Požeško-slavonske županije, s radnim vremenom od ponedjeljka do petka od 07,00 do 15,00 sati, a kontakt telefon je 034/311-915.

Testiranja se i dalje provode u ostalim ustanovama koje su provodile testiranja na COVID-19, a to su; Opća županijska bolnica Požega, Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana, Medicinsko-biokemijski laboratorij Ljerka Sablek, Dom zdravlja Požeško-slavonske županije te brzi antigenski testovi u Zavodu za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije.