Petak, 08 Listopad 2021 08:41

Ministarstvo obrazovanja nagradilo 14 odgojno obrazovnih djelatnika iz naše županije - čak tri profesorice iz Ekonomske škole Požega

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEGA - Ministarstvo znanosti i obrazovanja i ove godine je nagradilo odgojno obrazovne djelatnike odabrane na temelju javnog poziva za nagrađivanje a povodom obilježavanja Dana učitelja. Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima (NN, br. 53/2019.), Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika iz cijele Hrvatske u području obrazovanja u školskoj godini 2020./2021. Među njima je i 14 učitelja, nastavnika i profesora iz Požeško-slavonske županije od kojih čak tri profesorice iz Ekonomske škole Požega.

1. Marijana Andrišek,  Osnovna škola “Mladost”, Jakšić – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika za nagrađivanje odgojnoobrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji te rad na projektima.
2. Martina Budimir, Ekonomska škola, Požega – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad na projektima te rad na unaprjeđenju rada škole.
3. Vera  Ćuže-Abramović, Gimnazija Požega – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse te objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji.
4. Zvjezdana Farkaš, Ekonomska škola, Požega – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, rad na projektima te rad na unaprjeđenju rada škole i sustava obrazovanja.
5. Jasminka Hajpek, Osnovna škola "Antuna Kanižlića", Požega – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad na projektima, rad na unaprjeđenju rada škole te na unaprjeđenju sustava obrazovanja.
6. Jadranka Kaučić, Obrtnička škola, Požega – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije te dijeljenje primjera dobre prakse.
7. Jelena Kovačević, Ekonomska škola, Požega – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad na projektima te na unaprjeđenju rada škole.
8. Marijana Levar, Obrtnička škola, Požega – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije te dijeljenje primjera dobre prakse
9. Veronika  Lipohar,  Osnovna škola fra Kaje Adžića, Pleternica – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima i udrugama, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, unaprjeđenje rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.
10. Marina Mirković, Tehnička škola, Požega – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, objavljivanje stručnih članaka, rad na projektima kao koordinator i rad na unaprjeđenju obrazovnog sustava.
11. Dubravka Namjesnik, Osnovna škola "Braće Radića", Pakrac – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te na unaprjeđenju rada škole.
12. Lidija Pecko, Osnovna škola “Dobriša Cesarić”, Požega – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u vijećima, udrugama i sl., izrada otvorenih obrazovnih sadržaja, objava stručnih članaka, sudjelovanje u realizaciji projekata te rad na unaprjeđenju rada škole.
13. Lejla Skalnik, Osnovna škola "Braće Radića", Pakrac – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te rad na unaprjeđenju rada škole.
14. Marijana Škvorc,  Osnovna škola fra Kaje Adžića, Pleternica – Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojnoobrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice, edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, rad na projektima, unaprjeđenje rada škole te unaprjeđenje sustava obrazovanja.

Foto: tri nagrađene profesorice iz Ekonomske škole Požega