Ponedjeljak, 31 Svibanj 2021 07:52

Sutra 1. lipnja na Rekreaciji prezentiranje rada udruga na štandovima i igre na otvorenom

Ocijeni sadržaj
(19 glasova)
POŽEGA / LATINOVAC - Eko centar Latinovac i Centar za osobni i društveni razvoj Aurora organiziraju aktivnosti na prostoru sportskih terena (Rekreacije) u Požegi, na dan 1. lipnja u vremenu od 16h do 20h. 
Biti će postavljeni štandovi u okviru kojih će obje Udruge prezentirati svoj rad. U aktivnostima će sudjelovati i međunarodni volonteri Eko centra Latinovac koji će ponuditi različite radionice, kao što su:  izrada origamija, tetoviranje kanom, bojanje lica i izrada hvatača snova. Osim toga, organizirati ćemo i igre na otvorenom. 
Eko centar Latinovac privodi kraju projekt "Održivi razvoj zajednice - korak 2" koji je sufinanciran sredstvima Europske unije u okviru programa Europske snage solidarnosti. U projektu sudjeluje 12 mladih osoba iz 7 zemalja (Finska, Španjolska, Rumunjska, Hrvatska, Njemačka, Latvija i Francuska). Ovo im je završna aktivnost kojom bismo htjeli uključiti što širu javnost i pružiti mogućnost lokalnom stanovništvu da se druže i upoznaju s volonterima te iskuse jedno međunarodno iskustvo.