Ponedjeljak, 18 Prosinac 2017 10:45

Dječji koncert „Za moju obitelj“ napunio dvoranu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

TRADICIONALNA BOŽIĆNA PRIREDBA POŽEŠKOG DJEČJEG VRTIĆA „RADOST“ -

POŽEGA – Već tradicionalno u pred blagdanske dane Dječji vrtić „Radost“ iz Požege, organizira priredbu za roditelje i sve zainteresirane građane. Nekoliko godina prije priredba je organizirana u crkvi sv. Lovre, a sada u novo uređenoj dvorani sv. Terezije Avilske, Požeške biskupije. No unatoč znatno većem prostoru, nije bilo dovoljno sjedećih mjesta za sve zainteresirane, što je svakako organizatorima pokazalo da trebaju nastaviti s ovim oblikom dječjih koncerata i priredbi.

Na početku je sve pozdravila ravnateljica Marija Kakuk, naglasivši da su na pozornici spremna da zapjevaju sva djeca od 4. do onih malo starijih, koji će uskoro krenuti u školu. Zahvalila se svima koji pomažu u realizaciji ovog koncerta, kojim svake godine obraduju, prvenstveno roditelje, braću i sestre, djedove i bake. Za uspješne izvedbe naravno da su zaslužne i tete odgojiteljice koje su s djecom marljivo uvježbavale program.

U programu su bile uz razne recitacije i pjesme prilagođene ovom pred božićnom vremenu, naravno često prekidane pljeskom, kao podrškom i nagradom za nekima prve nastupe na pozornici. Nakon koncerta u holu je priređen mali slatki domjenak, za koji su naravno najzaslužnije mame i bake koje su pripremile na stotine vrsta kolača im kiflica.