Petak, 15 Prosinac 2017 10:05

Na svečanom prijemu i ručku nazočilo 300 samaca

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

12. SUSRETI „NITKO NE SMIJE BITI SAM“ GRADA POŽEGE -

POŽEGA – Grad Požega već 12. godinu za redom organizira svoju predblagdansku manifestaciju „Nitko ne smije biti sam“ i brine da u ovo predblagdansko vrijeme zaista nitko ne ostane sam. Za sve one koji su u svojoj trećoj životnoj dobi ostali sami, bez svojih supružnika i partnera grad organizira susrete i druženje uz glazbu, ples i svečani ručak. Ove godine okupilo se 300 samica i samaca starijih od 70 godina, no znatno više samica nego samaca.

Dobrodošlicu svim okupljenima poželio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić, kao domaćin ovog skupa i zaželio puno zdravlja u budućem vremenu.  - Grad Požega uvijek misli na svoju zlatnu generaciju, vas koji ste nas zadužili da danas možemo ovako lijepo i kvalitetno živjeti. Uz druženje, pripremili smo i mali poklon svakom od vas, a nadamo se kako će u idućim godinama, kako bude naš grad napredovao, pokloni biti i veći i bolji. Na nama je da radimo i razvijamo ga, baš kako ste i vi radili po 30 i 40 godina u požeškim poduzećima i ustanovama. Hvala vam svima što ste došli, jer ovo je mjesec ljubavi, dobrote i zajedništva – istakao je gradonačelnik Puljašić.

U društvu s gradonačelnikom Puljašićem bili su i njegovi zamjenici Ferdinand Troha i Mario Pilon, a sve uzvanike na svečanom prijemu obišli su od stola do stola, te uz stisak ruke kratko porazgovarali. Svi su dobili i poklon novčani iznos za božićne blagdane. Ubrzo nakon svečanog ručka krenuo je i ples uz glazbu tamburaškog sastava Zlatna dolina.