Utorak, 31 Listopad 2017 11:11

Povodom obilježavanja Svih svetih policija upozorava

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

POŽEGA - Povodom obilježavanja Svih svetih očekuje se pojačani promet vozila te intenzivnije kretanje građana koji će se u većem broju okupljati na svim grobljima Požeško-slavonske županije sukladno tradicionalnim vjerskim običajima, a u znak sjećanja na umrle i poginule.

Radi osiguranja nesmetane protočnosti prometa policijski službenici će pojačano nadzirati promet te regulirati režim prometovanja na lokalnim prometnicama i ulicama koje vode prema grobljima.

- U cilju da se izbjegnu nepotrebne gužve i zastoji u prometu, molimo sve vozače da obrate pozornost na prometnu signalizaciju kojom će se regulirati promet u blizini groblja, te da poštuju prometne propise i naloge policijskih službenika, kako bi na taj način osobno pridonijeli da dani prisjećanja na mrtve, proteknu u miru i dostojanstvu.

Policijski službenici će također preventivno djelovati u cilju zaštite osobne sigurnosti građana i njihove imovine te sprečavanja kaznenih djela, posebice teških krađa provaljivanjem u osobna vozila.

Isto tako, apeliramo na građane da dolaskom na groblja u automobilima ne ostavljaju svoje osobne stvari - torbice, novčanike, mobitele ili sl. kako ne bi postali žrtve kaznenih djela – stoji u priopćenju koje upućuje Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska