Četvrtak, 26 Listopad 2017 17:49

Prijem najmlađih stanovnika Požege rođenih u ožujku i travnju

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

POŽEGA - Ponovno je stara gradska vijećnica grada Požega bila ispunjena najmlađima, bebama rođenim u ožujku i travnju ove godina na teritoriju grada Požege i prigradskih naselja. Tradicionalni je to prijem koji priređuju gradonačelnici grada Požege, radujući se zajedno s njihovim roditeljima novim članovima obitelji, ali i stanovnika grada Požege. Prilika je to da budu već tako maleni na svom prvom prijemu u gradskoj upravi, ali i da prime novčani poklon grada Požege od tisuću kuna kao doprinos i stimulaciju pronatalitetne politike grada Požega za povećanje obitelji. Svako treće dijete u obitelji i na više grad nagrađuje s 3.000 kuna. Grad Požega posebno vodi računa o najmlađim stanovnicima, pa se uz dječja igrališta u naseljima upravo dovršava i novi dječji vrtić koji će do kraja godine primiti 200-njak novih polaznika od jasličke do predškolske dobi.

Dječji glasovi i plač često nadjačaju glas gradonačelnika, a svoje prve čestitke najmlađima izrekao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić, zaželjevši im sretno djetinjstvo i lijepo odrastanje u Gradu prijatelju djece te najavio da će se već kod slijedećeg prijema najmlađih stanovnika u gradu Požegi dječji vrtić u potpunosti otvoriti. Dobrim željama su se pridružili dogradonačelnici Mario Pilon i Ferdinand Troha.

Na prijemu su nazočili novi stanovnici našeg grada: Banovac Lucija, kći Ivane i Daniela, Banušić Leo, sin Klee i Mladena, Barić Bruno, sin Ante i Katarine, Bjelobrk Borna, sin Marijane i Marka, Bošnjak Noel, sin Marije, Brus Josipa, kći Majstorović Brus Brigite i Filipa, Budim Fran, sin Kristine i Vjekoslava, Cindrić Elena, kći Veronike i Marka, Čorak Ivan, sin Jasmine i Tomislava, Dalić Fran, sin Anice, Del Vechio Luna, kći Margarete i Roberta, Dvoraček Doris, kći Ane i Dalibora, Filipović Noa, sin Marijane i Damira, Grgić Lorena, kći Andreje Šnajder Grgić i Tomislava, Iljkić Viktor, sin Martine Vlašić i Davora Iljkić, Kantor Petra, kći Antonije i Milana, Komušanac Marta, kći Sanele i Josipa, Kovačević Bartol, sin Mikić Kovačević Martine i Igora, Nikić Mia, kći Antonije i Petra, Radovanlija Vito, sin Maje i Ozrena, Raguž Fran, sin Mirjane Jeleč Raguž i Nikole, Šostar Mateo, sin Helene i Tomislava, Vasić David, sin Barvare Sertić Vasić i Gorana, Veić Martina, kći, Jasne i Marka, Zagorščak Adam, sin Tijane Stanisavljević, Žilić Teo, sin Pavičić Žilić Tamare i Zvonimira, Barišić Eva, kći Anite, Bubalo Petra i Iva, kćeri Ivane i Velimira, Bošnjak Eva, kći Marije i Damira, Devčić Andrej, sin Janić Devčić Ivane i Daria, Hotovac Leon, sin Ane i Krunoslava, Jagodić Emanuela, kći Sunčice i Maria, Karajlović Paula, kći Ivane i Vedrana, Polak Josip, sin Sunčice i Mihaela, Rašić Luka, sin Anite i Danislava.