Srijeda, 17 Kolovoz 2016 12:14

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Ukrao novčanike iz torbica 51-godišnjakinje i 64-godišnjakinje

U utorak, 16. kolovoza, u poslijepodnevnim satima, u Požegi, u Županijskoj ulici, u garderobi, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iskoristio odsutnost 51-godišnjakinje i 64-godišnjakinje te iz njihovih torbica otuđio novčanike s dokumentima i novcem. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prodao ribički pribor a novaca nigdje

U utorak, 16. kolovoza, policijskim službenicima je prijavio 55-godišnjak s područja Požege da je u razdoblju od srpnja do prosinca 2015. godine njegov sin putem internet oglasnika s nepoznatom osobom dogovorio prodaju raznog ribičkog pribora kojeg mu je poslao u više navrata, a do današnjeg dana nije dobio novčani iznos od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prešla vozilom preko pune linije i udarila retrovizorom vozilo iz suprotnog smjera

U utorak, 16. kolovoza, oko 17.30 sati, u mjestu Prekopakra, u Ulici Matkovac, 34-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Mercedes“, daruvarskih registarskih oznaka, vozilom se nije kretala obilježenom prometnom trakom te je lijevim dijelom vozila prešla preko pune linije prilikom čega je lijevim bočnim ogledalom udarila u bočno ogledalo osobnog automobila marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je upravljala 31-godišnjakinja. Nakon toga 34-godišnjakinja je napustila mjesto prometne nesreće no ubrzo je pronađena i protiv nje slijedi prekršajni nalog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustrativna fotografija