Utorak, 11 Kolovoz 2015 12:56

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Biciklista sa 3,27 promila alkohola zabio se zadnji dio Golfa: " Nisam ga vidio"

U ponedjeljak, 10. kolovoza, oko 10.55 sati, u Požegi, u Ulici Dr. Franje Tuđmana, 35-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,27 promila upravljao biciklom, uslijed nedržanja potrebitog razmaka udario je prednjim dijelom bicikla u zadnji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 26-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 35-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Ukradeno vozilo sa parkirališta u Osječkoj ulici

 U razdoblju 9./10. kolovoza, u Požegi, u Osječkoj ulici, sa parkirališta, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio osobni automobil marke „VW Golf II“, proizveden 1990. godine, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 55-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Požar na otvorenom

 U ponedjeljak, 10. kolovoza, oko 10 sati, u blizini mjesta Komarovci, na neutvrđeni način je došlo do požara na divljem deponiju smeća te se požar proširio na nisko raslinje i šikaru.

75-godišnjak upravljao pijan biciklom te spuštanjem niz nizbrdicu sletio s ceste

 U ponedjeljak, 10. kolovoza, oko 19.30 sati, u mjestu Badljevina, u Ulici Tome Lujanca, 75-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,44 promila upravljao biciklom uslijed neprilagođene brzine (nizbrdica) izgubio je nadzor nad biciklom te pao na kolnik prilikom čega se lakše ozlijedio. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

 Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici.

Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija