Četvrtak, 16 Listopad 2014 10:38

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Narušavali javni red i mir

 U srijedu, 15. listopada, oko 15 sati, u Požegi, u Ulici Vlatka Mačeka, u stambenoj zgradi 40-godišnjakinja i 51-godišnjak su narušavali javni red i mir zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog. Prometna problematika

Sletjeli u putni kanal, djevojka (21) lakše ozlijeđena

 U srijedu, 15. listopada, oko 19.50 sati, na državnoj cesti D51, između mjesta Zakorenje i Brestovac, 20-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka je uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad vozilom, sletio sa kolnika u sjeverni putni kanal prilikom čega je udario prednjim dijelom vozila u plastični stup za označavanje kolnika a potom i u zemljano-betonski most zemljane ceste. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 21-godišnja putnica iz osobnog automobila a protiv 20-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

 Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama Stjepana Radića i Primorska.

Upravljali vozilima pod utjecajem alkohola

 U srijedu, 15. listopada, oko 19.40 sati, u mjestu Poljana, u Ulici Ljudevita Gaja, policijski službenici su prilikom nadzora prometa u osobnom automobilu marke „Mazda“, bjelovarskih registarskih oznaka, zatekli 36-godišnjaka koji je vozio pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,91 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

 U četvrtak, 16. listopada, oko 1.20 sati, u Požegi, u Ulici Alojzija Stepinca, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 49-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mercedes“, zadarskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,91 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.