Srijeda, 12 Ožujak 2014 11:00

S automobilom udario u betonski most

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U utorak, 11. ožujka 2014. godine, oko 22.20 sati, u Pakracu, u Ulici Krndija, 34-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,63 g/kg upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake već je desnim kotačima zahvatio istočnu putnu bankinu prilikom čega je vozilom udario u betonski most u vlasništvu „Hrvatskih cesta“ uslijed čega je došlo do prevrtanja vozila na krov. U prometnoj nesreći 34-godišnjak je lakše tjelesno ozlijeđen i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.
Također se tijekom jučerašnjeg dana dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici u Ulici Kralja Zvonimira.

Narušavanje javnog reda i mira

U utorak, 11. ožujka 2014. godine, oko 15 sati, u Poljani, u Ulici Antunovačka u dvorištu, 74-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,33 g/kg verbalno napao 77-godišnjeg susjeda. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 74-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Provedeno kriminalističko istraživanje

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 47-godišnjakom sa područja općine Pleternica utvrđene su osnove sumnje da je počinio kazneno djelo „Povreda dužnosti u slučaju gubitka, prezaduženosti ili nesposobnosti za plaćanje“ jer kao direktor trgovačkog društva nije u zakonskom roku pa sve do danas podnio prijedlog za otvaranje stečajnog postupka nadležnom trgovačkom sudu iako je račun trgovačkog društva neprekidno blokiran od ožujka 2009. godine. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.