Nedjelja, 25 Veljača 2024 10:21

Noćas 29-godišnji vozač uz alkohol od 1,04 izgubio nadzor nad vozilom i udario u automobil 32-godišnjakinje - još 2 prometne i bijeg jednog vozača

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 29-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama  -

U nedjelju 25. veljače 2024. oko 1.25 sati u Požegi na raskrižju ulica Zrinske i kralja Krešimira, 29-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,04 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom prešao na suprotnu prometnu traku i udario prednjim dijelom vozila u prednji dio osobnog automobila kojim je upravljala 32-godišnjakinja.

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 29-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Migalovci te bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Cerničkoj ulici.