Srijeda, 27 Travanj 2022 09:15

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

Dvojica tjelesno napala 19-godišnjaka i lakše ga ozlijedila -

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da su dana 16. travnja 2020. oko 3.30 sati u Požegi u Županijskoj ulici u ugostiteljskom objektu, dvojica muškaraca starosti 33 godine tjelesno napali 19-godišnjaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Autobusom udario u metalnu ogradu -

U utorak 26. travnja 2022. oko 12.20 sati u mjestu Busnovi, 52-godišnji vozač koji je upravljao autobusom u kojem se nalazilo 11-ero djece nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je nastavio kretanje po bankini nakon čega je prednjim desnim dijelom autobusa udario u metalnu ogradu koja se nalazila s južne strane mosta u vlasništvu „Hrvatskih cesta“.

 U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a vozilo je podvrgnuto izvanrednom tehničkom pregledu te je izuzet digitalni ispis tahograf sata. Vozaču je naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici.