Nedjelja, 10 Travanj 2022 13:37

Pod utjecajem alkohola ugrožavali promet

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

Dogodila su se tri ugrožavanja prometa  

U nedjelju 10. travnja 2022. oko 0.40 sati u mjestu Mitrovac, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,92 promila upravljao 30-godišnjak. Također je utvrđeno da kod sebe nema osobu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio identitet. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 30-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.

Nešto kasnije, oko tri  sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,59 promila upravljao 49-godišnjak.

Nadalje, oko 3.30  sata u Požegi u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,49 promila upravljao 31-godišnjak.

Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

FOTO: Ilustracija