Petak, 20 Kolovoz 2021 08:29

81-godišnja vozačica udarila u kuću a 18-godišnji vozač pokupio biciklisticu

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

U prometnim nesrećama dvije osobe lakše ozlijeđene

U četvrtak 19. kolovoza 2021. oko 14.50 sati u Pakracu u Ulici kneza Branimira, 81-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka, izgubila je nadzor nad vozilom te prednjim dijelom udarila u kuću u vlasništvu crkve. U prometnoj nesreći 81-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 20 sati u mjestu Vidovci u Ulici Stjepana Radića, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom započeo je pretjecanje, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u bicikl kojim je upravljala 30-godišnjakinja koja je skretala ulijevo. U prometnoj nesreći 30-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 18-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Velika na Trgu bana Josipa Jelačića.