Utorak, 17 Kolovoz 2021 09:12

Omalovažavao i vrijeđao policijske službenike u Pleternici, u koritu rijeke Pakre pronašao minu

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

29-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Pleternice koji je u nedjelju 15. kolovoza 2021. oko 21.20 sati u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira pod utjecajem alkohola od 1,55 promila prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. 29-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prilikom izvođenja radova pronašao minu

U ponedjeljak 16. kolovoza 2021. oko 15.40 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, 25-godišnjak je prilikom izvođenja radova u koritu rijeke Pakre pronašao minu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Navedenu minu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Požar na otvorenom prostoru

U ponedjeljak 16. kolovoza 2021. oko 13.50 sati u mjestu Vetovo u Majdanskoj ulici, na neutvrđeni način je došlo do požara na otvorenom prostoru u kojem je izgorjela suha trava i nisko raslinje. 

Autor: G.M.