Ponedjeljak, 12 Srpanj 2021 12:10

Prometne nesreće i ugrožavanje prometa tijekom proteklog vikenda

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Ugrožavali promet

U petak 9. srpnja 2021. oko 23.50 sati u Lipiku u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2,46 promila upravljao 59-godišnjak.

Istoga dana u isto vrijeme u Požegi u Frankopanskoj ulici u Požegi zatečen je 61-godišnji vozač koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,68 promila.

U subotu 10. srpnja 2021. oko 2.30 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,77 promila upravljao 47-godišnjak.

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

 

Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

U nedjelju 11. srpnja 2021. oko 12 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića, 27-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Rover“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do zavoja nije se vozilom kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao na lijevu stranu kolnika i lijevim dijelom vozila naletio na prednji lijevi dio osobnog automobila marke „Suzuki“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 58-godišnjak. U prometnoj nesreći 27-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom proteklog vikenda dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Dragutina Tadijanovića te dva bijega s mjesta prometne nesreće u mjestu Jaguplije i u Pakracu u Ulici Marina Držića.