Ponedjeljak, 07 Lipanj 2021 09:40

Vatrogasci u intervenciji pronašli ručnu bombu a u slijetanju Opela ozlijeđena 62-godišnja vozačica

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

Pronašli ručnu bombu

U nedjelju 6. lipnja 2021. oko 16.05 sati u Požegi u Ulici Jagodnjak, vatrogasci su prilikom čišćenja dvorišta od vode pronašli ručnu bombu za koju je utvrđeno da je zaostala iz Drugog svjetskog rata. Navedenu bombu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 62-godišnjakinja

U nedjelju 6. lipnja 2021. oko 17.35 sati u mjestu Branešci, 62-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, osječkih registarskih oznaka, dolaskom do zavoja uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela u putni kanal. U prometnoj nesreći vozačica je teško ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom proteklog vikenda dogodila se prometna nesreća s lakše ozlijeđenim osobama u mjestu Kusonje, tri prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestima Bektež i Bešinci i u Požegi u Dubrovačkoj ulici, dok su dva bijega zabilježena u mjestima Trenkovo i Velika.