Utorak, 24 Ožujak 2020 10:40

Uplatio za motor od automobila preko 13 tisuća kuna ali ga nikada nije vidio

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

Prijavio prijevaru

U ponedjeljak 23. ožujka 2020. policijskim službenicima je prijavio 42-godišnjak s područja Pakraca da je putem oglasa pronašao motor za vozilo te putem telefona kontaktirao nepoznatu osobu i dogovorio kupnju za iznos od preko 13 tisuća kuna te je dana 28. veljače uplatio dogovoreni iznos, no međutim do današnjeg dana motor nije isporučen, niti mu se nepoznata osoba javlja te se smatra prevarenim. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedene prijave, a policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola

U ponedjeljak 23. ožujka 2020. oko 22.05 sati u blizini mjesta Gradište, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 46-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a pod utjecajem alkohola od 1,46 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 46-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Na području PU požeško-slavonske tijekom protekla 24 sata bilježimo jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.