Banner 750x94 cestitke 1,3

bilburger

Breadcrumbs

Utorak, 03 Prosinac 2019 13:14

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(16 glasova)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim i 56-godišnjim hrvatskim državljanima s područja Lipika, koje se sumnjiči da su u petak 29. studenoga 2019., u popodnevnim satima nedaleko mjesta Antunovac, za vrijeme organiziranog lova, kao sudionici istog vikom i galamom, a potom i tjelesno se sukobivši narušavali javni red i mir, pri čemu je 56-godišnjak lakše ozlijeđen. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također do okončanja postupka privremeno im je oduzeto oružje i streljivo, kao i oružani listovi.

Požar na osobnom automobilu

U razdoblju od 1. prosinca od 16 sati, do 2. prosinca 2019., do jutarnjih sati, u mjestu Drškovci, zbog kvara na električnim instalacijama došlo je do požara na osobnom automobilu marke „Seat“ u vlasništvu 57-godišnjakinje.

Predao ubojita sredstva

U ponedjeljak, 2. prosinca 2019., na području Požege, građanin koji je želio ostati anoniman, iskoristio je zakonsku mogućnost da bez sankcija preda ubojita sredstva i policijskim službenicima predao tri ručne bombe, koje su izuzete i pohranjene u prostorije policije do uništenja.