Srijeda, 23 Listopad 2019 09:17

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Starog Petrovog Sela, a kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Prijevara“ na način da je u svibnju ove godine, s 54-godišnjakom s područja Čaglina, u poslovnici u Slavonskom Brodu sklopio ugovor o kupnji i pretplati dva mobilna telefona u zamjenu za zlatni lančić za kojeg je naveo da je vrijednosti oko sedam tisuća kuna, no kasnije se ustanovilo da lančić nije od zlata. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Krađa

U utorak, 22. listopada 2019., policijskim službenicima je prijavio 71-godišnjak da mu je u razdoblju 21./22. listopada, u Požegi, u Primorskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz nezaključanog dvorišta otuđio moped koji je naknadno pronađen u Požegi, u Ulici Vladimira Nazora. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem i slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđena 21-godišnjakinja

U utorak, 22. listopada 2019., oko 19.05 sati, između mjesta Gradac i Sesvete, 58-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Peugeot“, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, pretjecao je traktor, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 21-godišnja vozačica. Nakon sudara došlo je do odbacivanja „Peugeota“ na zapadnu prometnu traku i udara u pneumatik traktora. U prometnoj nesreći 21-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 58-godišnjaka slijedi prekršajni nalog. U vremenu od 19 sati i 35 minuta do 21 sat i 20 minuta, županijska cesta ŽC 4030 je bila zatvorena za sav promet koji se odvijao alternativnim pravcima.