Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 11:26

Petogodišnju djevojčicu na cesti udario auto

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

ZAGRAĐE - Prometna nesreća u kojoj je petogodišnja djevojčica s ozljedama noge završila u požeškoj bolnici dogodila se u nedjelju oko 15 sati u mjestu Zagrađe nedaleko od Pleternice. Kako doznajemo, djevojčica je, nakon što joj je otac kupio sladoled iz sladoledarskog kombija koji je kružio selom, neoprezno izišla na cestu i doslovce naletjela na automobil koji je išao sporo. Od mještana Zagrađa doznajemo kako je djevojčici nakon pada na tlo automobil prešao preko noge.54028993 2518206768250860 2761241548409536512 n

Nesreća se zbila ispred kuće njezina djeda. Vidjevši da se približava sladoledarski kombi, petogodišnjakinjin otac je sa kćerkom i nećakinjom izišao na ulicu i naručio dva sladoleda. Kada je petogodišnjakinja uzela svoj sladoled, a otac je kupovao drugi sladoled nećakinji, djevojčica je istrčala ispred kombija na cestu i doslovce udarila u bočni dio automobila koji joj je potom ozlijedio nogu. Za upravljačem automobila nalazio se daljnji djevojčičin rođak.

Vidjevši nesreću i začuvši djevojčičin plač, obitelj i rodbina odmah su istrčali na ulicu. Djevojčicu su odmah stavili u taj isti automobil koji ju je ozlijedio, nakon čega ih je vozač, zajedno s roditeljima petogodišnjakinje, odvezao u požešku bolnicu. Do zaključenja teksta nismo doznali kakva je težina zadobivenih ozljeda. Očevid na mjestu nesreće obavili su operativci Policijske uprave požeško-slavonske.