Nedjelja, 17 Veljača 2019 14:25

Napao taksistu i oteo mu vozilo koje je zapalio u šumi

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ŠKRABUTNIK - Vozač jednog požeškog taksi prijevoznika nije mogao niti sanjati da će sinoć proživjeti pravi horor u svojoj smjeni. Uobičajeno je radio svoj posao dok mu do vozila nije došao 33-godišnjak, sinoć oko 22 sata i kako doznajemo od taksi vozača zatražio prijevoz u Škrabutnik, selo udaljeno nešto više od 10 kilometara od Požege.

Teško je reći je li vozač mogao naslutiti što će se dogoditi u jednoj od uobičajenih vožnji jer je upravo tog 33-godišnjaka i od prije poznavao. Neslužbeno doznajemo da je u vožnji bilo sve u redu dok se nisu s glavne ceste, koja povezuje Požegu i Novu Kapelu, vozilom zaputili makadamskom cestom, šumskim predjelom, prema Škrabutniku. U jednom je trenutku 33-godišnjak prisilio vozača da zaustavi vozilo i iz njega ga istjerao i sam se odvezao u pravcu svog sela.

Škrabutnik tabla 1024x576

Taksi vozač, u jednom se trenutku našao sam usred šume i kako doznajemo putem mobitela je pozvao svog kolegu koji je vozio drugo vozilo da dođe po njega i da pokušaju pronaći 33-godišnjaka koji se odvezao s vozilom. Nisu ga uspjeli pronaći pa su obavijestili policiju.

Kada se policija uključila u slučaj, kako doznajmo, došla je informacija da je jedno vozilo zapaljeno u šumi u obližnjem Škrabutniku, a naknadno se utvrdilo da se radi o ukradenom vozilu.

Točne okolnosti samog događaja još nisu poznate, ali prema neslužbenim informacijama radi se o nestabilnom 33-godišnjaku od prije poznatom policiji po izazivanju požara i drugih kaznenih djela.

Kako neslužbeno doznajemo 33-godišnjak je uhićen i trenutno se nalazi na kriminalističkom ispitivanju. Za pretpostaviti je da će biti saslušan i pred nadležnim državnim odvjetnikom i sucem istrage.

Izvor: pozega.eu