Petak, 05 Listopad 2018 16:28

U direktnom sudaru Clia i VW Transportera 3 ozlijeđeno

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

OBLAKOVAC – Na državnoj cesti Nova Gradiška – Požega oko 15, 30 sati došlo je do izravnog sudara između VW Transportera zagrebačkih registarskih oznaka i Renaulta Clio riječkih registarskih tablica.

VW Transporter se kretao iz Požege prema Novoj Gradišci, na zavoju mu je u susret naišao Renault Clio koji je prema svemu sudeći, sjekao zavoj te prešao na suprotnu stranu kolnika.

 - Direktno su se zabili jedan u drugoga. Oba vozača i suvozačica u Renaultu su prevezeni u bolnicu. Navodno je vozač kombija pokušao izbjeći nesreću, ali nije mogao jer bi se zabio u zaštitnu ogradu  – prepričavaju vozači drugih automobila koje smo zatekli na mjestu nesreće. Unesrećenima su u pomoć prvi priskočili radnici Hrvatskih šuma koji su se zatekli na mjestu događaja.

Renault se od siline udarca prevrnuo na krov, a na oba vozila je nastala velika materijalna šteta. Policija obavlja očevid, a u pomoć su pozvani vatrogasci DVD Brestovac i JVP Požeško-slavonske županije. Za vrijeme očevida policije prometovanje je u prekidu.