Srijeda, 01 Kolovoz 2018 11:00

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Narušavali javni red i mir u Požegi

U utorak, 31. srpnja, oko 18 sati, u ulici Arslanovci u Požegi, verbalno su se sukobili 36-godišnjak i 67-godišnjak, te su tom prilikom vikom i galamom narušavali javni red i mir.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom s područja Požege, kojeg se sumnjiči da je 27. srpnja, u ugostiteljskom objektu u pješačkoj zoni grada Požege vikom i galamom narušavao javni red i mir.

Protiv sve trojice počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Nepropisnim uključivanjem uzrokovao nesreću u Požegi

U utorak, 31. srpnja, oko 11 sati, u ulici Njemačkoj u Požegi, na parkiralištu trgovačkog centra, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila. 71-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, prilikom uključivanja u promet s parkirališnog mjesta na kolnik pristupne ceste, nije propustio sva vozila zbog čega je udario u osobni automobil marke „Seat“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnji vozač. Vozaču je na mjestu naplaćena novčana kazna zbog prekršaja nepropisnog uključivanja u promet.

Pri skretanju teretnim automobilom udario u parkirani osobni automobil

U utorak, 31. srpnja, oko 8.30 sati, u ulici Industrijskoj, dogodila se prometna nesreća između teretnog i osobnog automobila koja je za posljedicu imala materijalnu štetu.

Vršeći radnju skretanja 47-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Volvo“, makedonskih nacionalnih oznaka udario je u parkirani osobni automobil marke „Opel“ požeških registarskih oznaka u vlasništvu 43-godišnjaka. 47-godišnjaku naplaćena novčana kazna zbog nepropisnog skretanja.

61-godišnjak zatečen u prometu pod utjecajem alkohola

U utorak, 31. srpnja, oko 18.45 sati, u Ulici Matije Gupca u Pakracu, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 61-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 2,33 promila upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, daruvarskih registarskih oznaka.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tekst: PU požeško-slavonska Foto: Kronika požeško-slavonska