Srijeda, 17 Siječanj 2018 09:34

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 12. do 16. siječnja, u mjestu Donji Emovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u prostorije moto kluba iz Požege. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava poradi počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

Držanje životinja bez nadzora

U utorak 16. siječnja, u mjestu Bratuljevci, 56-godišnjak nije držao pod nadzorom svoja tri psa koji su izašli na ulicu te ometala prolaznike te je time počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Predao streljivo

Dana 16. siječnja, na području Kutjeva građanin koji je zatražio da ostane anoniman je policijskim službenicima predao 218 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.  

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se četiri prometne nesreće i to sve sa materijalnom štetom od kojih su se dvije dogodile u Požegi i to u ulicama Njemačkoj i Sv.Roka, te po jedna nesreća u mjestima Bučje i Eminovci. Od navedenih bi izdvojili prometnu nesreću koja se dogodila jučer oko 14 sati u mjestu Eminovci, gdje je došlo do prometne nesreće između tri osobna automobila gdje je kod 56-godišnjek počinitelja utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,95 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja a protiv njega slijedi prekršajni nalog.