Utorak, 02 Siječanj 2018 10:58

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Iz dvorišta 27-godišnjaka ukradena dva bicikla

U razdoblju od 20. do 27. prosinca 2017. godine, u Požegi, u Zrinskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz dvorišta otuđio dva neosigurana bicikla marke „Author“ i „Marin“ u vlasništvu 27-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju od 22. do 30. prosinca 2017. godine, u mjestu Jezero, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u vikendicu u vlasništvu 61-godišnjaka prilikom čega je otuđio razne predmete, a također je pokušao provaliti u vikendicu u vlasništvu trgovačkog društva iz Našica. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U Pavlovcima pronađeno mrtvo tijelo

U nedjelju, 31. prosinca 2017. godine, iza 16 sati, u mjestu Pavlovci, u obiteljskoj kući pronađeno je mrtvo tijelo žene starosti 50-godina. Policijski službenici su obavili očevid kojim je rukovodilo Županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Požar na krovištu dvorišne zgrade

U subotu, 30. prosinca 2017. godine, pet minuta iza ponoći, u mjestu Emovački Lug uslijed iskrenja iz dimovodne cijevi, došlo je do požara na krovištu dvorišne zgrade u vlasništvu 68-godišnjaka.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola

U nedjelju, 31. prosinca 2017. godine, oko 2.50 sati, u Požegi, u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 24-godišnjaka koji je nepropisnom brzinom i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,69 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Protekla tri dana zabilježene su dvije prometne nesreće i dva bijega s mjesta prometnih nesreća

Tijekom protekla tri dana na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja te u mjestu Biškupci, dok su dva bijega s mjesta prometne nesreće zabilježena u mjestu Završje te u Pakracu u Ulici Petra Preradovića.