Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 15 Kolovoz 2022 16:30

Upisi u novu plesnu sezonu za male i velike ARTine

Ocijeni sadržaj
(9 glasova)

POŽEGA – Nakon vrlo uspješne plesne sezone bogate nastupima i natjecanjima, a zaokružene prekrasnom završnom produkcijom “Planet ARTina”, male i velike ARTine pozivaju Vas na upise u plesnu sezonu 2022./2023.

Upisi u Scenskom studiju ARTina su za sljedeće programe:
- REKREATIVNI I NATJECATELJSKI PLESNI PROGRAM - modern/ show/ jazz/ acro/ contemporary/ lyrical/ balet. Program je namijenjen djeci osnovnoškolske dobi.
- RITMIKA I PLES - Program namijenjen djeci od 4-6 godina.

"Djeca vrtićkog uzrasta izrazito su aktivna i upravo zato lijepo reagiraju na ritam i ples. Naš program prilagođen je njihovom psihofizičkom razvoju i mogućnostima. Cilj nam je potaknuti dijete da aktivno kroz igru koristi pokret kao jedan od načina izražavanja. Posebno posvećujemo pozornost razvoju mašte, stvaralaštva, pažnje I koncentracije. Program ritmike i plesa ima zadaću kroz kombinaciju različitih načina izražavanja (pokret, ples, pjesma, gluma, mimika i scenski pokret) zadovoljiti i razvijati djetetovu prirodnu potrebu za kretanjem istodobno djelujući na: Cjelokupnu motoriku, koordinaciju pokreta, ravnotežu, preciznost, fleksibilnost, gipkost, razvijanje kreativnosti" – pojasnila nam je Kristina Novak, voditelj i trener Scenskog studija ARTina.

- DANCE FITNESS
i novo u ponudi:
- REKREATIVNI PLES modern/contemporary/lyrical/jazz ZA ODRASLE

Njihova misija je traženje mladih, skrivenih, plesnih bisera! Ako ste u ovoj rečenici pomislili na svoje dijete ili sebe, ARTina je pravo mjesto za Vas! 

U našoj fotogaleriji pogledajte kako su se prošle sezone ARTine družile, zabavljale, natjecale i plesale za sebe i svoje sugrađane! 

Pridružite se ovoj maloj, plesnoj obitelji i zauzmite svoje mjesto na vrijeme. Javite se na broj 098 172 6941 ili na Facebook, WhatsApp ili Instagram.

Nova plesna sezona kreće u rujnu, u Industrijskoj 23 u Požegi, uz besplatni probni sat i ono što je roditeljima svakako vrlo bitno, veliki besplatni parking ispred dvorane.

Neka i Vaše dijete postane ARTina!

Galerija slika