Ispiši ovu stranicu
Subota, 06 Veljača 2021 08:52

DJ Topa i njegov novi remix singla "Znaš li" banda Demode

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

POŽEGA - DJ, glazbenik i producent Topa završio je produkciju novog remixa. Riječ je o remixu singla "Znaš li?" banda Demode.Topa je sa svojim prepoznatljivim aranžmanom ovoj pjesmi dao još ritmičnosti i groovea u nu-disco / synth wave stilu.
Remix je produciran u dvije verzije, kraća verzija Topa Remix namijenjena je radijskim postajama, a "Topa Extended Remix" DJ-ima i klubovima, te ih objavljuje nakladnička kuća Aquarius Records s kojom Topa ima potpisan ugovor .
Požeški DJ i producent do sada je remixirao Detour, Ivanu Kindl, Songkillers-e, Borisa Štoka, Pocket Palmu i druge, te je njegov zvuk dobro poznat slušateljima modernije glazbe.Remix je dostupan na svim glazbenim servisima poput Spotify,Deezer, Itunes, Google play...Demode Znaš li Topa Remix CoverV2

Topa je za ovo izdanje i dizajnirao vizualni dio. Što s tiče house izdanja i autorskih singlova Topa je napravio višegodišnju pauzu, a nakon produciranja disco / jackin housea, svoje vrijeme ulaže u originalne house skladbe. Uskoro se očekuju nova house izdanja, te novi domaći pop singl Tope. Do tada uživajte u „Znaš li?“ Topa Remix i njegovim house mixevima dostupnima na youtube,  mixcloud te soundcloud servisima.

Poslušjte remix na linku:

https://www.youtube.com/watch?v=j6iXuvHQzTk