Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 16 Rujan 2012 14:10

Zapalili i olimpijski plamen

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

OLIMPIJSKI DAN OBILJEŽEN U OŠ STJEPANA RADIĆA ČAGLIN -

ČAGLIN – Hrvatski olimpijski dan tradicionalno obilježavaju u OŠ Stjepana Radića u Čaglinu. Učenici obučeni u bijele majice svečano su upalili i olimpijski plamen koji je gorio za vrijeme trajanja svojih natjecanja kojih je ove godine bilo zaista puno. Odigrana je nogometna utakmica između NK Omladinac Čaglin i ekipe učitelja, osmašice su odigrale utakmicu graničara protiv učiteljica i djelatnica škole, a učenici od 1-4. razreda okušavali su se u bacanju kugle.

Dramska grupa izvela je kraći prikaz ovogodišnjih olimpijskih i paraolimpijskih igara u Londonu, likovne radove na temu olimpijade izložili su učenici na izložbi, a svoje literarne radove učenici su pročitali prije sportskih igara. Uz sport i rekreaciju odlično ide i ples, pokazale su učenice koje je privukao ples.

- Reakcije svih nazočnih koji su se ovaj dan bavili nekom od sportskih aktivnosti su bile jako pozitivne, u skladu s onom narodnom „u zdravom tijelu zdrav duh“. U svemu nije nedostajalo ni smijeha, što isto tako potvrđuje ona stara „smijeh je najbolji lijek“ – istakla je prof. Ljiljana Đurđević, pedagoginja škole.